Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Tilmelding - Den Nordjyske Filmskole - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Tilmelding – Den Nordjyske Filmskole

Hvis du er nordjyde og ønsker at forfølge din drøm om at blive filmskaber, så er Den Nordjyske Filmskole (FGK) noget for dig.

FGK hold 13 starter i januar 2025 og løber frem til december 2025. 

Du kan søge ind hvis du bor i Region Nordjylland og er mellem 17-25 år gammel. Du behøver ikke nødvendigvis at have beskæftiget dig med film tidligere, men det skal være noget du brænder for at ville. Forløbet er primært lagt i weekenden, så du kan deltage på holdet, samtidigt med at du fx går på en ungdomsuddannelse eller Universitetet. Ansøgningsfrist til hold 13 er 1. december 2024.

For at gennemføre et forløb på Den Nordjyske Filmskole skal du deltage på de 14 weekend-workshops med professionelle undervisere, og regne med at komme til at bruge en del fritid ud over det, specielt i sommerferien, hvor I går på set for at optage jeres kortfilm.

Vi ser din passion og læringslyst, som det vigtigste for din udvikling. Derfor leder vi primært efter unge med disse kvaliteter, men det gør bestemt ikke noget hvis du allerede har gjort dig nogle erfaringer med at lave film, på forhånd, eller har anden tilsvarende erfaring.

Vejledende bør du kunne sige ja, til én eller flere af nedenstående sætninger:

Det koster 3900,- kr. for deltagelse på holdet.

Ønsker du at søge ind, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Mads Palm Jensen

Telefon: 26482751
Mail: mapj@frederikshavn.dk

 

Du kan deltage på Den Nordjyske Filmskole (FGK) i op til 3 år, men du kan sagtens nøjes med at deltage et enkelt år og stadig få en masse ud af det.