Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Søren Pilmark med på film - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Søren Pilmark med på film

I de sidste par dage har et hold elever fra FilmMaskinen i Frederikshavn været i gang med filmoptagelserne til kortfilmen – Fædre. De har blandt andet lavet optagelser på Frederikshavn sygehus og ved et hus på Råholtvej.

Produktionen har haft en stærk historie og en af de fremmeste talenter på FilmMaskinen – Albert Sverrisson, som instruktør. Holdet bag produktionen har arbejdet professionelt på at opnå et højt niveau, og det har blandt andet gjort at Aarhus Filmværksted har valgt at støtte produktionen med både penge og udstyr.

I forbindelse med forberedelserne til filmen har flere store danske skuespillere været på bordet til flere af rollerne. Holdet bag produktionen besluttede sig her for at bruge Søren Pilmark, der havde vist interesse for projektet og filmens historie. Pilmarks rolle er en af de bærende i filmen, hvor han spiller over for det unge upcoming talent – Lukas Miklik-Stolar i et far-søn drama der tager en grundlæggende eksistentiel problemstilling op.

Den færdige film får premiere i Palads Teatret – Frederikshavn d. 24 november, sammen med flere andre kortfilm der er produceret af FilmMaskinens elever.

Categories: Blog