Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Prisvindende Ingenmandsland - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Prisvindende Ingenmandsland

Filmen Ingenmandsland har vundet en filmpris i Lausanne – Schweiz på Ouchy Film Festival, og er samtidigt blevet nomineret i kategorierne Bedste film, Bedste instruktør, Bedste fotograf, Publikumsprisen og NextYoungAward på Filmkraft Festivalen, hvor den vandt Publikumsprisen.

– Vi er i FilmMaskinen stolte af, at vi i Frederikshavn kan levere et forløb, hvor vores elever kan gå ud og blive nomineret til internationale priser, siger den daglige ansvarlige, Mads Palm Jensen.

– Idéen var at skabe en gråzone i en sort/hvid verden. Der er både godt og ondt i alle mennesker – en slags ingenmandsland, stedet mellem rigtigt og forkert, og det er det filmen handler om. Jeg synes, vi har formået at lave en ret så international film i både sprog og udtryk, og det er vidunderligt at se, at folk i verden kan lide filmen. Jeg går målrettet den kunstneriske vej i filmverdenen og vil virkelig gerne lave film med emner, der interesserer mig, så jeg bliver sgu lidt stolt over vores projekt, når det får sådan nogle nomineringer, siger Instruktør Daniel Dahl Jensen.

Manuskriptforfatter & produktionsleder Elsa Kristine Blomberg uddyber:

– Det har krævet en masse hårdt arbejde, og der er gået utrolig meget tid og energi til projektet, så det er skønt at den er blevet godt modtaget.

Categories: Blog