Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Optagelse og udvælgelse af nye talenter til FilmMaskinens hold 03 / 2015 - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Optagelse og udvælgelse af nye talenter til FilmMaskinens hold 03 / 2015

 

Vi søger filmtalenter som kan være elever på FilmMaskinens hold 3 / 2015.

FilmMaskinen er placeret i Maskinhallen i Frederikshavn, og er et regionalt talentforløb for unge i alderen 17-25 år, der brænder for at arbejde med film. Udgangspunktet i FilmMaskinen er din passion og lyst til at lave din helt egen film – fra manuskriptskrivning til postproduktion.

Forløbet er et fritidstilbud, der er forankret i en række workshops, hvor vi inviterer professionelle filmfolk indenfor som undervisere. Interessen kan være både kameraarbejde, instruktion, manuskript, produktionsleder, klipning, osv.Undervisningen er lagt primært i weekender og om aftenen på hverdage.

Hele forløbet er bygget op om én større produktion, som foregår på en professionel films præmisser, derfor vil du efter forløbet stå tilbage med en kortfilm af meget høj kvalitet, som du vil kunne bruge fremadrettet i din filmkarriere.

Du kan skabe dig et netværk blandt andre unge talenter, og jeres film vil blive vist frem på Nordisk Filmfestival og efterfølgende kunne deltage i konkurrencer rundt Danmark.

Vi vil også hjælpe og inspirere dig til uddannelse, branchekendskab og fremtidigt arbejde indenfor film og mediebranchen.

Der afholdes samtaler med alle inden optagelse på FilmMaskinens hold. Der er en egenbetaling på 1.800,- kr. for deltagelsen – undervisning og lån af udstyr i året 2015. Hold 03 – 2015 strækker sig fra Frebruar – November.

I 2015 vil vi samarbejde med SF film og TV2, som skal til at indspille en tv-serie i Frederikshavn. Her vil der være mulighed for at komme i praktik på filmsættet, hvor du kan blive sidemandsoplært af professionelle filmfolk.

Har vi fanget din interesse, så kan du skrive til Mads Palm Jensen

mapj@frederikshavn.dk

Categories: Blog