Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Om os - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Om os

FilmMaskinen danner rammer for værdifulde filmfællesskaber og tilbyder undervisning i alle aspekter af praktisk filmproduktion.

FilmMaskinen varetager en lang række undervisningstilbud i fiktionsfilm og dramaturgi fra folkeskoleniveau og op til 25 års alderen i hele Region Nordjylland.

De fleste af vores aktiviteter finder sted i vores lokaler i Maskinhallen i Frederikshavn, men vi tilbyder workshops, undervisning, visninger og screenings i hele Region Nordjylland.

FilmMaskinens vision er: 

FilmMaskinen arbejder aktivt med at undersøge mulighederne for at gøre Nordjylland mere attraktiv for nationale og internationale filmproduktionsselskaber, således at de vælger at placere deres produktioner i en Nordjysk kommune.

FilmMaskinen blev etableret i 2013, som et talentforløb, men gennem årene er der kommet mange nye tiltag til og vi udvikler os stadig.

FilmMaskinens forløb og aktiviteter er støttet af Frederikshavn Kommune, Region Nordjylland og KulturKANten.

 

Se filmen om FilmMaskinens udvikling på vores youtubekanal