Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Magic vinder filmpriser - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Magic vinder filmpriser

Vi er stolte over at kunne fortælle at kortfilmen Magic har vundet to filmpriser på Filmkraft filmfestival i Aalborg.

Instruktør Liv Lundholm Pedersen udtaler:

– Vi følte os ret sikre på, at vi ikke ville hive nogen af priserne hjem, fordi det var virkelig hårde konkurrenter, vi havde. Helt ærligt, når Zentropas logo gang på gang poppede op på skærmen, så sidder man lidt og tænker: “Igen en film støttet af Zentropa, vi har jo ingen chance!”. Da de så råber “Magic!”, sidder vi bare og kigger på hinanden: Er der overhovedet nogen, som har tænkt på, hvad vi skulle sige, HVIS vi vandt? Nej! Men så er det jo godt, at vi er forholdsvis gode til at improvisere. Også selvom benene rystede og tårerne pressede på!

– Vi festede til den lyse morgen og har skabt kontakter til mange filmfolk, som var klar på at hjælpe os med vores næste kortfilm. Samtidig var det også utroligt at opleve, at andre filmfolk får inspiration af os. At andre spørger os: “Hvordan fik I så mange statister?” “Hvordan klarede I det at skaffe en swingerklub?”. Det er fedt!

Priserne. som kortfilmen Magic har vundet er; Publikumsprisen og TheNextYoung-prisen. som går til specielt lovende unge filmtalenter under 22 år. TheNextYoung-prisen har samtidig sikret kortfilmen en plads i finalen på TheNextFilmFestival, som er en del af Odense Filmfestival i september. Prisen sikrer desuden overnatning, entré og adgang til masterclasses i forbindelse med filmfestivalen.

Categories: Blog