Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Lejrskoler / Camps

Kunne du tænke dig en helt særlig oplevelse for din klasse i FilmMaskinen?  

Så tag dem med op til os i Frederikshavn, hvor vi kan give dem en fed oplevelse med en Filmcamp. Filmcampen kan laves som en lejrskole og her får eleverne lov at arbejde med film flere dage i træk, hvor de skal arbejde og overnatte i vores lokaler i Maskinhallen midt i Frederikshavn. Vi stiller undervisere og lokaler til rådighed og vi kan sørge for fordelagtige aftaler med biografen i Frederikshavn, så eleverne også kan komme derover og få en superfed filmoplevelse. 

I løbet af campen får eleverne produceret nogle små film, som vi afholder premiere på den sidste dag af campen. Eleverne vil her få feedback af underviserne på deres produktioner. 

 

På gymnasieskoler kan undervisningen tilrettelægges, så den foregår, når eleverne skal producere deres eksamensfilm. Her kan FilmMaskinen være behjælpelig med undervisning, som supplerer mediefagets undervisning eller med vejledning til elevernes produktioner – evt. som en lektiecafé. 

FilmMaskinens forløb kan også tilrettelægges, så det bliver en del af en kreativ dag på skolen. Her kan der for eksempel være fokus på nogle mindre, filmpraktiske opgaver og øvelser, som sætter fokus på den gode historie på film. 

Categories: Efterskoler, Grundskoler og 10. klasse, Ungdomsuddannelser