Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

KulturCamp

Hvert år holder vi en sommerlejr i Frederikshavn for unge 13-17-årige. KulturCampen planlægges og afvikles i samarbejde med Maskinhallen, Ungdomsskolen, Musikskolen og Biblioteket i Frederikshavn Kommune. 

KulturCampen er for alle unge, der ønsker at være en del af et kreativt fællesskab. På KulturCampen kan man få lov til en hel uge at fordybe sig i et kreativt fag sammen med andre unge, der har samme interesse som én selv. Campen ligger i den første uge af skolernes sommerferie hvert år og der er undervisning fra kl. 9 til kl. 14 hver dag.  

På Kulturcampen kan de unge gå på ét af fem hold: Film, Musik, Klimamad, Drama eller Billedkunst. På holdene får de undervisning af professionelle fagfolk, der virkeligt kan deres fag og som er klar på at lære fra sig. Der bliver både tid til fordybelse, eksperimenter og sjove øvelser. Underviserne kender målgruppen godt og de ved, hvad der skal til for at vække de unges interesse for de kreative fag. 

Campen finder sted i Maskinhallen, som ligger midt i Frederikshavn by. KulturCampen afsluttes med et kæmpe event, hvor de unge viser hinanden hvad, de har lavet i løbet af ugen. Der vil både være visning af film, smagsprøver på klimamad, en udstilling eller kunstinstallationer, fremførelse af musikholdets produktioner og opførelse af dramaholdets show. Campens deltageres familier og andre interesserede bliver inviteret med til eventet, som bliver en festlig afslutning på ugen