Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Kristian Pedersen - elev på FilmMaskinen er kommet ind på Super 8 - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Kristian Pedersen – elev på FilmMaskinen er kommet ind på Super 8

En af FilmMaskinens elever – Kristian Pedersen er kommet ind på filmuddannelsen Super 8 i Aarhus.

Kristian Pedersen har gennem talentforløbet vist at han er en ung mand, som har noget på hjertet. Han har været en inspirationskilde for de andre elevere og har med sit store engagement været med til at højne niveauet generelt. I forbindelse med at han nu er kommet ind på Super 8 i Århus, har vi stillet ham nogle spørgsmål, om hvilke drømme og forventninger han har til Super 8 og sin fremtid som filmskaber.

Hvordan det føles at være kommet ind på skolen og hvilke forventninger du har?

”Jamen det føles da skide godt! Jeg er rigtig glad og rigtig stolt. Jeg regner med at jeg kommer til at udvikle mig både som menneske, men så sandelig også som filmskaber. Jeg regner med at jeg vil få skubbet nogle grænser og mit netværk vil blive større. Mit mål er at bare arbejde hårdt og få lavet en masse film.”

Hvorfor har du valgt at søge ind på super 8?

” Jeg søgte faktisk ind på alle ”store” filmskoler der er i Danmark. At jeg så endte på Super 8, er jeg kun sindssyg glad for. Filmmiljøet i Århus er blomstrende og at kunne være en del af dem gennem Super 8 er noget jeg ser rigtig meget frem til. Men generelt søgte jeg ind på alle disse steder, fordi jeg mente, at de ville højne mit niveau. ”

Hvornår du begyndte at interessere dig for at lave film?

”Det var en smule pudsigt. Jeg var på efterskole, og en dag så jeg så en annonce på Facebook. Det var for European Film College, og da jeg havde læst om den, kom det som det mest naturlige i verden, at det var det jeg skulle. Jeg søgte og kom ind og der kom jeg så i gang med at lave film. ”

Hvilke fremtidsdrømme har du i forhold til at lave film?

”Jamen min fremtidsdrøm er selvfølgelig at lave nogle spillefilm. Tage skridtet videre op, og forhåbentlig etablere mig i Filmbranchen, sådan for real. ”

Hvad karakteriserer en god film?

”Det er der jo meget der gør. Men typisk sammenspillet mellem alle aspekter af filmsproget, og så lige noget ekstra der skiller sig ud. Og god dialog, god dialog skader aldrig. ”

Hvilken slags film har du planer om at lave i fremtiden?

”Jeg vil rigtig gerne prøve kræfter med så mange genre som muligt, men det der nok bliver mere eller mindre kendetegnende, er at der kommer til at være ganske meget dialog. ”

Hvad har du på hjertet som filmskaber?

”Det bliver vel forskelligt fra film til film tror jeg. Jeg tror bare gerne at jeg vil have at folk bliver underholdt, at de nyder det og måske at kunne inspirere nogle, det ville da ikke være det værste i verden.”

Hvor langt vil du gå for at leve af at lave film?

” Jeg vil nok ikke slå mig selv ihjel for det. Men jeg vil gå langt, der er en del ting man er nødt til at gå på kompromis med, hvis man skal blive i branchen.”

Categories: Blog