Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Ingenmandsland nomineret til internationale filmpriser - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Ingenmandsland nomineret til internationale filmpriser

 

Kortfilmen – Ingenmandsland, er som den eneste danske film blevet nomineret til priser på International Monthly Filmfestival 2017. Filmen er indstillet til tre priser i kategorierne: Bedste instruktør, bedste cinematograf og bedste drama.

”Vi er i FilmMaskinen stolte af at vi i Frederikshavn kan levere et forløb, hvor vores elever kan gå ud og blive nomineret til internationale priser” siger den daglige ansvarlige – Mads Palm Jensen.

”Idéen var at skabe en gråzone i en sort/hvid verden. Der er både godt og ondt i alle mennesker – en slags ingenmandsland, stedet mellem rigtigt og forkert, og det er det filmen handler om. Jeg syntes vi har formået at lave en ret så international film i både sprog og udtryk, og det er vidunderligt at se at folk i verden kan lide filmen. Jeg går målrettet den kunstneriske vej i filmverdenen og vil virkelig gerne lave film med emne der interesserer mig, så jeg bliver sgu lidt stolt over vores projekt, når det får sådan nogle nomineringer” Siger Instruktør – Daniel Dahl Jensen

Fotografen bag filmen – Andreas Holmgaard er enig ”Det føles da super fedt at blive anderkendt for ens arbejde, så tusind tak til IMFF for nomineringerne og tak til crewet”

Manuskriptforfatter & produktionsleder – Elsa Kirstine Blomberg uddyber ”Det har krævet en masse hårdt arbejde, og der er gået utrolig meget tid og energi til projektet, så det er skønt at den er blevet godt modtaget.”

Categories: Blog