Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Flere internationale filmnomineringer til Ingenmandsland - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Flere internationale filmnomineringer til Ingenmandsland

Kortfilmen “Ingenmandsland”, der blev lavet i FilmMaskinen i Frederikshavn i sommeren 2016, er endnu engang nomineret til internationale priser.

Denne gang drejer det sig om Ouchy Filmawards, der ligger i Lausanne i Schweiz, hvor kortfilmen, som den eneste danske deltager, er nomineret i kategorierne Bedste Skuespiller og Bedste Instruktør.

Ingenmandsland handler om en mand, der i en postapokalyptisk verden forsøger at overleve. Filmen starter med et kranskud ud over Frederikshavn fra Pikkerbakken, hvor man kan se byen ligge i ruiner og flammer ved hjælp af pålagte CGI-effekter. Det har blandt andet kunnet lade sig gøre at lave filmen, fordi holdet bag har fået lov til bruge nogle ødelagte huse som location, der ligger ude på Søværnets center for skibssikkerhed på Hvims, hvor store dele af filmen er blevet optaget.

Holdet bag filmen er enormt stolte over igen at være blevet nomineret i en international konkurrence og ønsker at takke alle, som har medvirket til, at det kunne lade sig gøre og lave filmen.

I FilmMaskinen er der også stolthed over endnu engang at vække international opmærksomhed med en af de nyeste kortfilm.

Categories: Blog