Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51

Undervisere

Den daglige undervisning varetages af Mads Palm Jensen, der er stifter af – og ansvarlig for FilmMaskinen.

Mads har en uddannelse i kunstnerisk kommunikation og iscenesættelse, som er en central del af det at lave film. Derudover har Mads 22 års erfaring med kreativt samarbejde og speciale i de kreative processer der ligger bag filmens udvikling. Mads har omfattende praksiserfaring med alle filmsettets primære funktioner, med et sted mellem 100-200 produktioner på bagen. Han er efteruddannet som filmdidaktiker, som én af 15 personer i Danmark, hvor han sideløbende har forsket i udvikling af undervisning til instruktørelever. I 2020 var Mads nomineret til den eneste danske talentudvikler pris.

Mads er inde over flere forskellige arbejdsområder fra produktionsplanlægning, fotografarbejde, lyssætning, scenografi, instruktion til klipning, lyddesign og colorgrading. Mads specialiserer sig dog i manuskriptarbejdet, kunstneriske arbejdsprocesser og iscenesættelse.

Ud over den daglige ansvarlige får vi hvert år besøg af en række forskellige professionelle filmskabere, der deltager som gæsteundervisere på vores workshops. Hvilke fagpersoner der bliver involveret kan variere fra år til år, men dækker et bredt felt af kompetenceområder.

Her kan du se nogle af de forskellige gæsteundervisere der har været på besøg i de tidligere år:

Instruktør

Manuskriptforfatter

Producer/produktionsleder

Fotograf

Klipper

Tonemester & lyddesigner

Skuespiller & caster

Colorgrader