Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51

Undervisere

Den daglige undervisning varetages af Mads Palm Jensen, der er stifter af – og ansvarlig for FilmMaskinen.

Mads Palm Jensen er certificeret kunstnerisk mentorlærer i filmproduktion og har derudover en kandidatuddannelse i kunstnerisk kommunikation og iscenesættelse. Han har 22 års erfaring med kreativt samarbejde og speciale i de kreative processer der ligger bag filmens tilblivelse. Mads har omfattende praksiserfaring med alle filmsettets primære funktioner, med et sted mellem 100-200 produktioner på bagen. Han har sideløbende modtaget to forskningslegater (KDUV) til udvikling af undervisning i personinstruktion og iscenesættelse, samt undervisning i udviklingsprocesser der styrker fortællinger på film. Mads har deltaget på flere forskellige masterclasses med blandt andet Mehdi Avaz, Hlynur Pálmason, Adam August, Regner Grasten, Adam Price, Rumle Hammerich, Arne Bro, Ron Howard, David Mamet og Aaron Sorkin.

I både 2020 og 2021 har Mads været nomineret til den eneste danske talentudvikler pris indenfor film.

Mads er inde over flere forskellige undervisningsområder, men specialiserer sig dog i dramaturgi, manuskriptudvikling, kunstneriske arbejdsprocesser og iscenesættelse.

Ud over den daglige underviser får vi hvert år besøg af en række forskellige professionelle filmskabere, der deltager som gæsteundervisere på vores workshops. Hvilke fagpersoner der bliver involveret, kan variere fra år til år, men dækker et bredt felt af kompetenceområder.

Her kan du se nogle af de forskellige gæsteundervisere der har været på besøg i de tidligere år:

Instruktør

Manuskriptforfatter

Producer/produktionsleder

Fotograf

Klipper

Tonemester & lyddesigner

Skuespiller & caster

Colorgrader