Skolegade 6, 9900 Frederikshavn  (+45) 26 48 27 51

Bliv elev

Hvis du er nordjyde og ønsker at forfølge din drøm om at blive filmskaber, så er FilmMaskinen noget for dig.

Vi søger elever til hold 08 – 2020.  I øjeblikket er vi interesseret i unge der gerne vil være producer/produktionsleder.

Du kan søge ind hvis du bor i Region Nordjylland og er ca. mellem 17-25 år gammel.  Forløbet er primært lagt i weekenden, så du kan deltage på holdet, samtidigt med at du fx går på Gymnasiet, eller Universitetet.

FilmMaskinens ottende hold starter op i midten af januar 2020 og løber frem til december. For at gennemføre et forløb i FilmMaskinen skal du deltage i alle 14 weekend-workshops med de professionelle undervisere, og regne med at komme til at bruge en del fritid ud over det, specielt i sommerferien, hvor I går på set for at optage jeres film.

Vi ser din passion for at lave film, som det vigtigste for din udvikling. Derfor leder vi primært efter unge der brænder for at lave film, men det gør bestemt ikke noget hvis du allerede har gjort dig nogle erfaringer med at lave film, på forhånd, eller har anden erfaring.

Workshopundervisningen foregår primært fra februar til juni. Hen over sommeren vil du komme til at bruge en masse tid på planlægning og optagelser. Fra august til oktober er der flere workshops og postproduktion. Kortfilmene afleveres i november måned til premiere og offentlig fremvisning.

Det koster 2000,- kr. for deltagelse på holdet.

Ønsker du at søge ind, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Mads Palm Jensen

26482751
mapj@frederikshavn.dk

 

Se mere om FilmMaskinen: