Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
FILMMASKINEN SØGER PRAKTIKANT TIL EFTERÅRET 2022 - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

FILMMASKINEN SØGER PRAKTIKANT TIL EFTERÅRET 2022

FilmMaskinen er den nordjyske filmskole beliggende i Frederikshavn og hvert år bliver et hold af unge filmmagere uddannet her. Undervisningen foregår som weekendworkshops og eleverne kommer fra hele Nordjylland. Udover undervisningen på skolen arrangerer FilmMaskinen også workshops og forløb for børn og unge i hele Nordjylland, ligesom vi samarbejder med andre aktører i Nordjylland, der arbejder med unge, talentudvikling og film og medier.

FilmMaskinen har rygende travlt og derfor søger vi en praktikant, som kan hjælpe os i efteråret 2022 fra august til december. Som vores praktikant bliver dine opgaver primært at arbejde med FilmMaskinens 10-års jubilæum og at producere promoveringsmateriale for FilmMaskinen.

Til januar 2023 har FilmMaskinen eksisteret i 10 år – og det fejrer vi i forbindelse med Nordisk Filmfestival i november 2022. Dit arbejde i forbindelse med jubilæet vil bestå i at planlægge, udvikle, arrangere og koordinere alle de ting, der skal være på plads i forbindelse med den store fejring. Derudover vil der være arbejdsopgaver, der består i at skrive pressemateriale om jubilæet.

Opgaverne i forhold til promoveringsmateriale vil bestå i at tage billeder og lave videoer, som kan bruges til markedsføring og som rekrutteringsmateriale af FilmMaskinen. Det er en stor fordel, hvis du er erfaren med filmmediet og før har prøvet at filme og producere mindre film.

Arbejdet foregår i samarbejde med FilmMaskinens to ansatte, Marie og Mads, men vi forventer at du er selvkørende og kan varetage mange opgaver selv. Vi stiller en arbejdsplads på vores kontor i Frederikshavn til rådighed.

Vores forventninger til dig er:

• At du kan arbejde selvstændigt
• At du ved hvad, der skal til, når et større event skal planlægges
• At du er erfaren med at producere små film
• At du kommer med dine egne idéer og tanker
• At du er fleksibel og indforstået med, at du nogle gange kommer til at arbejde på “skæve” tidspunkter
• At du forstår at påtage dig rollen som ambassadør for FilmMaskinen

Send din ansøgning til koordinator ved FilmMaskinen, Marie Weiergang: mrmi@frederikshavn.dk

I ansøgningen skal du gøre rede for hvorfor, du netop passer ind hos os i FilmMaskinen og hvilke særlige kompetencer, du har for at kunne løfte opgaven hos os.
Du er velkommen til at ringe til Marie (5171 1775) inden du sender din ansøgning, hvis du har spørgsmål.

Ansøgningsfristen er d. 5. maj 2022.

Categories: Blog