Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
FilmMaskinen - En del af et nationalt talentprogram - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

FilmMaskinen – En del af et nationalt talentprogram

I forbindelse med årets afvikling af The Next Filmfestival, har FilmMaskinen endnu engang deltaget i møder med netværket – Filmvækststederne, som tovholdes af Station Next i Filmbyen.

I denne omgang omhandlede det selve den kreative proces og idégenerering i forbindelse med historiefortælling og manuskriptskrivning. Vi havde blandt andet besøg af Hollywoodinstruktøren bag talentprojektet Prodigy Camp, som samler de bedste talenter fra hele verden og underviser dem i film. Her kom vi ind på nogle af de øvelser som benytte på Prodigy Camp. Derudover udvekslede vi praksis i forhold til hvordan elverne blev klædt på til den kreative proces, hvilke øvelser man kan tage dem igennem og hvad der bør fokuseres på. Her handlede det meget om af finde og udtrykke det de selv har på hjertet.

Et andet møde handlede om at skabe en efteruddannelse for undervisere i filmproduktion, så der findes et fælles fodslag for de danske undvisningsteder indenfor filmproduktion.

Alt i alt har vi fået rigtig meget inspiration, som vi har taget med tilbage til Nordjylland, og som skal bruges for at hæve niveauet blandt de unge talenter i vores landsdel – En proces hvor det er meget vigtigt at det forløb, som talentet bliver hevet igennem, foregår på den rigtige måde.

Categories: Blog