Skolegade 6, 9900 Frederikshavn  (+45) 26 48 27 51
Indlæser Begivenheder

Workshop 6: Manus 2 – Stepoutline & preproduktion

marts 20 @ 16:00 - marts 21 @ 18:00

Vi arbejder med feedback på de forskellige stepoutlines, for at styrke troværdigheden og historiens sammenhængs kraft. Derfra går vi videre med dialog, sceneintentioner og vendepunkter.

Samtidigt påbegynder fotograf og instruktør at tale om den visuelle side af filmen – Hvordan skal filmen se ud, hvilke farver? Hvilke skuespillere? Hvem er karaktererne i filmens univers?

Klipperen begynder at tænke over filmens rytme og tempo, og går i dialog med fotografen og instruktøren om hvordan filmen skal formidles.

Vi lægger plan for produktionsforløbet og optagelsesdagene i sommeren. Hver gruppe holder et produktionsmøde med henblik på at aftale arbejdsfordeling og deadlines samt for at skabe et overblik over de opgaver der skal løses inden gruppen går i produktion.

Når vi går hjem, skal der gerne være basis for at manuskriptforfatterne kan skrive et 1st draft af manuskriptet på 12-14 sider, til næste workshop. Samtidigt skal vi have udvalgt en scene som vi kan gå i dybden med på den næste workshop.

Workshoppen er fredag 16.00-21.00 og lørdag 9.00-18.00