Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Elevatoren udvalgt af Aarhus Filmværksted - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Elevatoren udvalgt af Aarhus Filmværksted

Kortfilmen – Elevatoren fra FilmMaskinen er valgt ud til visning i biografen – Øst for paradis.

Den 9 marts 2017, viser Aarhus Filmværksted fem film frem i biografen – Øst for paradis. Filmene er udvalgt som de bedste produktioner som Aarhus Filmværksted har støttet. Heriblandt er kortfilmen Elevatoren som blev filmatiseret i FilmMaskinen i 2015.

Instruktør – Albert Sverrrisson udtaler “Det føles som en rigtig fed anerkendelse, at den er blevet valgt. Jeg er vant til at tænke på filmen som vores første forsøg på at lave film, som er langtfra perfekt – men det er altid lidt fedt når folk fortæller at de synes at det er godt.”

Producer & ansvarlig – Mads Palm Jensen tilføjer “I FilmMaskinen er vi begejstret over at få den form for anderkendelse. Det er et signal til at vi bevæger os i den rigtige retning, og det betyder jo meget at man kan tilbyde et forløb, hvor eleverne laver nogle kortfilm som har en høj kvalitet”.

Hvis man skulle have lyst til at deltage i begivenheden kan man læse mere om programmet på nedenstående link.

Event

Categories: Blog