Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Elever videre på de store filmuddannelser - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Elever videre på de store filmuddannelser

Vi glæder os rigtig meget over at to af vores tidligere elever i denne måned er startet på henholdsvis Den Danske Filmskole og filmuddannelsen Super 16.

Det drejer sig om manuskriptforfattereleven Kristoffer Bjerg Jensen, der er kommet ind på manuskriptlinjen på Super 16. Kristoffer har gået på FilmMaskinen i tre år, med fokus på manuskriptskrivning, men ud over det har han været god til at deltage på flere forskellige produktioner i forskellige roller. Han har også lavet flere film, som han selv instruerede og producerede ud over at skrive dem. Kristoffer har altid været meget åben, imødekommende og samarbejdsvillig, og han har haft en god vane for at dyrke eksperimenter og afprøve kunstneriske og personlige idéer i sit arbejde.

Den anden tidligere elev er Klippe- og tonemestereleven Simon Pedersen, der er kommet ind på Tonemesterlinjen på Den Danske Filmskole. Simon gik på FilmMaskinen et enkelt år, hvor han udmærkede sig ved at være meget alsidig, fra at agere producer på en produktion over klipning og lydmixning til at skrive musik. Hvilket vidner om, at han besad organisatoriske såvel som kreative kompetencer.

Categories: Blog