Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/filmmaskinen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Deadline med succes i udlandet - FILMMASKINENFILMMASKINEN
  Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51 / (+45) 51 71 17 75

Deadline med succes i udlandet

Kortfilmen – Deadline fra FilmMaskinen bliver udtaget på flere internationale filmfestivaller.

På under 14 dage er kortfilmen – Deadline, der blev produceret af FilmMaskinens elever i 2017, blevet udtaget til hele fire internationale filmfestivaller:

Kristoffer Bjerg Jensen – Producer og manuskriptforfatter bag filmen udtaler –

”Lige siden premieren har jeg sendt Deadline ud til de fire verdenshjørner og i sidste uge fik vi altså hul på bylden. Her blev vi udvalgt til den første festival, og siden da kom der tre udvælgelser mere lige i rap, så det er jo en fornøjelse at tjekke mails lige for tiden. Men vi er altså udvalgt til fire festivaler rundtomkring i Europa, og venter nu i spænding på at se, om vi også kan få nogle nomineringer med oven i købet. Det er dejligt at se, at arbejdet endelig bære frugt. Og så pynter det jo også på plakaten. Jeg krydser i hvert fald fingre for, at der stadig er flere udvælgelser i vente for Deadline. Det er jo nu engang sjovest at lave film, som folk ser og lægger mærke til.”

Mads Palm Jensen, der til dagligt drifter FilmMaskinen, er også meget begejstret –

”Jeg syntes det er helt vildt, at vi kan gøre det her i Nordjylland og i Frederikshavn. Vi så det begynde sidst år med kortfilmen – Ingenmandsland der kom på nogle internationale filmfestivaller i blandt andet Schweitz, USA og Sverige, og nu ser vi det så igen i år. Det er en fantastisk fornemmelse at folk ude i Europa og resten af verden lægger mærke til os her i lille Frederikshavn.”

FilmMaskinen er et talentforløb for unge filmmagere i Region Nordjylland med base i Frederikshavn. Her bliver eleverne undervist af professionelle filmfolk og skal lave en kortfilm på en professionel films præmisser. Man vil kunne se de nyeste film til premiere d. 24 november i Palads i Frederikshavn. Billetter kan købes online på biografens hjemmeside når tiden nærmer sig.

 

Categories: Blog