Skolegade 6, 9900 Frederikshavn   Tlf: (+45) 26 48 27 51

Bliv elev

Fotograf på elevproduktion i FilmMaskinen arbejder koncentreretElever på workshopElever på workshopElever på set

Hvis du er nordjyde og ønsker at forfølge din drøm om at blive filmskaber, så er FilmMaskinen noget for dig.

Næste hold starter i januar 2023. Er du interesseret, så skal du ikke tøve med at tage kontakt. 

Du kan søge ind hvis du bor i Region Nordjylland og er mellem 17-25 år gammel. Der kræves ikke nogen videre filmfaglig baggrund, men du må gerne brænde for det. Forløbet er primært lagt i weekenden, så du kan deltage på holdet, samtidigt med at du fx går på Gymnasiet eller Universitetet.

FilmMaskinens 11. hold starter op i midten af januar 2023 og løber frem til december. For at gennemføre et forløb i FilmMaskinen skal du deltage på de 14 weekend-workshops med professionelle undervisere, og regne med at komme til at bruge en del fritid ud over det, specielt i sommerferien, hvor I går på set for at optage jeres film.

Vi ser din passion og læringslyst, som det vigtigste for din udvikling. Derfor leder vi primært efter unge med disse kvaliteter, men det gør bestemt ikke noget hvis du allerede har gjort dig nogle erfaringer med at lave film, på forhånd, eller har anden erfaring.

Vejledende bør du kunne sige ja, til én eller flere af nedenstående sætninger:

Workshopundervisningen foregår primært fra februar til juni. Hen over sommeren vil du komme til at bruge en masse tid på planlægning og optagelser. Fra august til oktober er der flere workshops og postproduktion. Kortfilmene afleveres i november måned til premiere og offentlig fremvisning.

Det koster 2000,- kr. for deltagelse på holdet.

Ønsker du at søge ind, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Mads Palm Jensen

Telefon: 26482751
Mail: mapj@frederikshavn.dk

 

Du kan deltage på FilmMaskinen i op til 3 år, men du kan sagtens nøjes med at deltage et enkelt år og stadig få en masse ud af det. Hvert år byder på nye udfordringer og aktiviteter for at udvikle dine kompetencer som kunstner, filmskaber og fortæller.

Læs mere om vores aktiviteter på siden Om FilmMaskinen

Se elevfilm og bag om kameraet på FilmMaskinens youtube kanal